Welke kleding kun je aan doen op je eerste date?

Blog Welke kleding kun je aan doen op je eerste date?

Wanneer je voor het eerst op date gaat met een nieuw persoon is het natuurlijk van belang dat je er op en top uitziet. Zo kun je je haar en make-up tot in de puntjes verzorgen. Ook leuke kleding is van belang op een eerste date. Hieronder lees je precies welke kledingstukken leuk zijn voor een eerste date.

Ondergoed

Allereerst is het belangrijk om een mooi setje ondergoed aan te doen. Je weet namelijk maar nooit waar je avond eindigt. Kies daarom voor sexy lingerie en dan ben je helemaal voorbereid op de avond. Je hebt heel veel verschillende soorten en kleuren lingerie. De meest populaire kleuren zijn de kleuren blauw, zwart en wit. Wanneer je iemand echt omver wil blazen met je lingeriesetje is sexy rode lingerie een goede keuze. De kleur rood vinden over het algemeen de meeste mensen mooi. Trek dus je mooiste lingerie aan en dat is stap één van een perfecte outfit.

Mooie top

Stap twee bestaat uit een mooie top. Je wilt namelijk dat je figuur er mooi uitspringt. Kies daarom een top die helemaal bij jouw vormen aansluit. Ook wil je kleding dragen die lekker zit. Zo kun je dus kiezen voor een top die mooi is maar ook een top waarin je helemaal jezelf in kunt zijn.  Verder is het ook verstandig om een top te kiezen waar je geen zweetplekken in ziet. Dat zou namelijk op een eerste date geen goede binnenkomer zijn. Daarnaast is het ook verstandig om je kleding aan te passen aan de activiteit wat je gaat doen met je date. Een voorbeeld hiervan kan zijn dat je een chique top kiest wanneer je naar een restaurant gaat.

Goede broek

Stap drie is een goede broek. Een broek is voor de meesten erg comfortabel. Je hebt verschillende broeken die je aan kunt doen. Zo heb je een flared broek, een pantalon of een mooie spijkerbroek. Het is wel belangrijk dat je je broek afstemt op je top. Wanneer je een kleurrijke top draagt is het verstandig om een wat rustige broek aan te doen die er perfect bij past. Verder wil je ook dat je billen goed uitkomen in de broek die je aan gaat doen, houdt daar dan ook rekening mee.

Schoenen

Als laatste zijn het de schoenen die de outfit helemaal afmaken. Kies schoenen die comfortabel zitten. Wanneer je naar een restaurant gaat zijn hakken mooi om aan te doen. Maar ga je bijvoorbeeld bowlen? Dan is het niet handig om hakken aan te doen, kies daarom voor comfortabele sneakers of mooie laarsjes. 

Als finishing touch kun je altijd nog kiezen voor mooie make-up om eventuele puistjes weg te werken. Ook kun je nog gebruikmaken van mooie sieraden om je outfit echt af te maken. Kortom kun je met gehele look de ander omver blazen.

Recente berichten